måndag 29 november 2010

Säkert...

... som amen i kyrkan...
 
...är att Moderaterna INTE vill lösa problemen kring överskuldsättning. Övriga partier vill, men inte moderaterna och frågan är då om de övriga egentligen vill, eftersom de låter moderaterna styra hela frågan.
 
...är att fler och fler i Sverige hamnar under svältgränsen samtidigt som färre och färre tycks bry sig.
 
...är att kvaliten på reklamen i TV blir sämre och sämre. Frågan är om det inte är dags att införa någon form av utbildning kring reklamskapande. Reklamen förstör många människors psykiska hälsa.
 
...är att Kronofogden tömmer ditt konto om du låter lönen stå kvar där och göra dina inköp med t.ex. ditt bankkort. Ta ut pengarna, men göm dem inte i madrassen, för de hittas om Kronofogden gör hembesök.
 
...är att domstolarna i växande omfattning blivit en politisk institution. Lagstiftningens intentioner åsidosätts för att döma utifrån en politisk uppfattning.
 
...är att Kronofogden hellre göder inkassobolagen med utmätta medel, än att se till att de används till att skydda statens kassa. Frågan är på vems uppdrag de arbetar. Statens eller inkassobolagens?
 
...är att vi inte har någon som helst användning eller nytta av Regeringen eller Riksdagen, ni vet våra största bidragstagare, de som lever efter bidragslinjen.
 
 
 
Forum för överskuldsatta: Svenska Gäldenärsföreningen Fresh-Start
 
 

1 kommentar: