fredag 23 juli 2010

Det HÄR är trygghet och välfärd i Borgarnas Sverige - JA, de hatar svenska folket

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7510504.ab

Själva artikeln säger egentligen allt, men det som "står ut" är bl.a.

"På Försäkringskassan är man medveten om det finns en grupp av människor, där C J ingår, som hamnar precis mellan stolarna.

– Den diskussionen har vi haft med lagstiftaren, men jag kan inte säga på rak arm att vi har en lösning på gång, säger Svante Borg, försäkringsdirektör."

Det drabbar några sjuka, so what? Ungefär så verkar man resonera och det är ungefär som vanligt, det ser ju bra ut i statistiken i alla fall. Med lite "tur" så kanske några fler hinner ta livet av sig, för det verkar ju vara det som syftet är när man manglar sjuka som de gör. Då behöver de ju inte rätta till "problemet" och statistiken ser kanonbra ut. Jag blir mer och mer övertygad om att det inte arbetar människor på dessa myndigheter. Jag vet inte vilken ras de tillhör, men de uppfyller i vart fall inte kriterierna för att vara människa.



Läs även andra bloggares åsikter om Försäkringskassan Sjukförsäkringen Utförsäkrad Moderaterna Alliansen

intressant.se

3 kommentarer:

  1. Sprid..........

    http://protestera.org/sammanstallning/sanningen_om_alliansens_sjukregler.pdf

    SvaraRadera
  2. Det är inte bara bland de sjukskrivna som det ska rensas upp och sparkas ut tycker jag, utan nu får man fan ta och rensa upp och sparka ut bland alla anställda handläggare på våra myndigheter också. Alla som inte klarar av den lätta uppgiften att se helhet i saker och ting ska omedelbart få sparken.

    SvaraRadera
  3. Nejmen hallå där... Herr Axén är ju så överlycklig och glad för att det här med utförskring/omförsäkring, fungerar såååå bra... *ironisk*
    http://gunnaraxen.blogspot.com/2010/05/livet-ar-harligt-igen.html

    Tänk att man kan bli glad för så lite, då har man mycket att vara glad för! Eller?

    SvaraRadera