måndag 9 augusti 2010

Självmordsgrupper p.g.a. Alliansen

Nu skrivs det lite i Aftonbladet om självmord, hur sådant sprider sig på internet osv.
http://www.aftonbladet.se/kultur/article7590350.ab

Vad som inte nämns är att det faktiskt börjat samla sig "grupper" som ämnar begå självmord. Vad man kan se är att man redan mer eller mindre gett upp, men ställer hoppet till ett regeringsskifte. Blir det inget regeringsskifte orkar man helt enkelt inte med minst fyra års helvete till.
Jag skulle vilja passa detta direkt till Gunnar Axén, som inte vill kännas vid att sjuka människor tar sina liv till direkt följd av regeringens politik och i detta fall Gunnar Axéns politik såsom ordförande i socialförsäkringsutskottet.

Hin håle, kan vara en ganska beskrivande benämning.

Jag hoppas i alla fall att det blir regeringsskifte, eftersom vi inte har råd med fyra års människoslakt till och för att de sjuka som planerar självmord ska kunna återfinna ett ljus i tunneln.

Och nog är Anders Borg skrämmande lik Gordon Gekko till sättet, även om Gordon är en fiktiv person. Filmen "Wall Street" skulle kunna döpas om till "Alliansen i Sverige", med frasen "Greed, for lack of a better word, is good".




2 kommentarer:

  1. Självmordsgrupper ? Kanske dags att se utmärkta rullen
    "Suicide club" ?
    http://www.imdb.com/title/tt0312843/

    SvaraRadera
  2. jag hittade detta:
    mycket skrämmande läsning:

    http://api.ning.com/files/kslTY5pEsagt-f6VGjsSJnBPuW3*lndDiEcW3jmNbgLAG7fEYMTeUXDJJMkn-54ptpa7UgbFXVq3rag8lv4YQciqWlth-5Td/sanningen_om_alliansens_sjukregler2.pdf

    SvaraRadera