onsdag 11 augusti 2010

Framåt eller bakåt? Kronofogden är i alla fall de som sätter praxis!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7601772.ab#like

Alliansen leker med våra tankar, för att få oss att tro att de står för framåtsträvande. Snarare driver de oss längre in i mörkret. Man har också tagit an en logga som är förvillande lik Animal Planets och detta är såklart medvetet, eftersom det får oss att undermedvetet koppla de positiva värden som kanalen för med sig, till Alliansen. 

Nu är ju det enda sättet för Alliansen att lyckas lura svenskarna igen, eftersom ingen medvetet och med berått mod kan säga att Alliansen för med sig något positivt.

När de rödgröna går framåt kan vi hoppas på att resultatet av "Insolvensutredningen" genomförs, att det stiftas en särskild lag om att Kronofogden MÅSTE vara opartisk i sin handläggning.
Kanske vill de också att även pappor med utmätning ska kunna ta ansvar för sina barn och medger normalbelopp för barnen. Reglerna om underhållsstöd medger inte några lättnader som gör att mat kan köpas.

För tänk den hemska tanke att även barn ska kunna äta mat vid umgänge.

Kanske inför man även en regel om att sjukförsäkringen gäller vid sjukdom, eftersom Alliansen nu bestämt att försäkringen inte längre skall gälla.

Kanske, kanske, om och men och kanske...

Under tiden lider massor av människor!

VAKNA!!

OCH! Kronofogden är den myndighet som bär störst ansvar för praxis. Kronofogden vill gärna skylla ifrån sig på domstolarna, men om man läser kronofogdens ställningstaganden och yttranden, så blir det otvivelaktig att det är Kronofogden som sätter praxis! Kanske beslutar regeringen också att det inte ska vara så?





1 kommentar:

  1. Håller med NollKoll i sitt inlägg
    Det är myndigheten själva som står
    för praxis genom sina yttrande och
    remissvar till processägarna.
    finns inget som helst tvivel
    Krister

    SvaraRadera