onsdag 30 juni 2010

J*la människohatare!

http://aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7383280.ab

J*la högerslödder!

Alltid ta från de fattiga och ge till de rika. Precis tvärtom mot vad som betraktas som godhet.

Det som gör ondast i själen är att det är så många i Sverige som tycker att det är bra att man sparkar på de som ligger.
Det sägs att de sjuka ska få hjlp, rehabilitering osv. Som vanligt är det mest snack och nästan ingen verkstad. Många sjuka finns numer i statistiken över arbetslösa och Regeringen tycker att de är så duktiga för att sjuktalen minskar.

Döda människor blir ju inte sjuka, men det ser bra ut i statistiken, eftersom man inte för statistik över de som dött till följd av Alliansens politik.

Man vill heller inte se att medellivslängden bland överskuldsatta är minst 10år kortare än bland de som inte är det. Det vill man inte höra talas om, för det är ingen "fin" statistik. Jag vet inte riktigt vad jag gör om jag måste stå ut med människohatarna i ytterligare 4år... kanske bara en sak kvar, att gå och självdö i en buske någonstans...

Helt klart är i alla fall att Alliansen är på jakt efter svenskarna, minoriteterna, de sjuka, de avvikande... alla kostnader ska bort, för skatterna ska utraderas. Det är ju för f*n inte klokt att de med sina höga löner ska behöva betala skatt, eller? Det verkar som att man bedriver nazism mot svenskarna...



Läs även andra bloggares åsikter om Alliansen människohat nazism

intressant.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar